Η Γκαλερί μας

Επικοινωνία

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

ΜΟΥΕΜΙΝ ΓΚΙΟΚΑΝ

Ως πολιτικός μηχανικός, είμαι έμπειρος σε όλες τις φάσεις των κατασκευών από το σχεδιασμό μέχρι την κατασκευή. Πάντα στοχεύω να πετυχαίνω εξαιρετικά αποτελέσματα με κατανόηση της ποιοτικής εργασίας. Προσπαθώ να ανταποκριθώ στις προσδοκίες των πελατών ακολουθώντας τις τελευταίες τεχνολογίες και καινοτομίες. Δουλεύω με τις αρχές του επαγγελματισμού και της τελειομανίας σε κάθε έργο. Δουλεύω με γνώμονα το αποτέλεσμα και την ικανοποίηση του πελάτη.

Concretus

Το γραφείο CONCRETUS παρέχει υπηρεσίες με τους ειδικούς και έμπειρους μηχανικούς του. Το γραφείο στοχεύει στην αριστεία σε ιδιωτικά και δημόσια έργα. Λειτουργεί για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των πελατών της χρησιμοποιώντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες. Το γραφείο, που κάνει τη διαφορά με την κατανόηση της ποιότητας των υπηρεσιών, προσφέρει στους πελάτες του τα καλύτερα αποτελέσματα.

[ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ]

Είπαν για εμάς

Η συνεργασία της υπηρεσίας μας (Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμου Παγγαίου) με τον κ. Μουεμίν Γκιοκάν, σαν κατασκευαστή και επιβλέποντα μηχανικό του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΓΓΑΙΟΥ», προϋπολογισμού 3.100.000,00€ με ΦΠΑ, είναι άψογη. Καθ’ όλη την διάρκεια κατασκευής του έργου, η κατασκευαστική του εμπειρία, η διάθεση για συνεργασία, οι γρήγορες διαδικασίες επίλυσης των προβλημάτων που παρουσιάζονται, και η άμεση επικοινωνία μαζί του, αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του υψηλού επαγγελματισμού που τον διακατέχει. Συστήνεται ανεπιφύλακτα. Οι επιβλέποντες μηχανικοί του έργου.
Σάββας Γαβριηλίδης Αναστασία Μπίκου
Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ Α Πολιτικός Μηχανικός ΠΕ Α
Η συνεργασία μας ήταν υπέροχη και επιτυχής. Χρησιμοποιήσαμε επαγγελματική, ενεργή και συνεπή συνεργασία για να φτάσουμε στον στόχο για μια επιτυχημένη ολοκλήρωση του έργου. Για την εταιρεία ΜΙΝΑΒΡΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΕ.
Λαμπρινίδης Βασίλειος
Πρόεδρος & Δ/ν Σύμβουλος
Το γραφείο CONCRETUS και συγκεκριμένα ο κ. Μουεμίν Γκιοκάν είναι άριστος Μηχανικός διότι κατασκευάζει ποιοτικά έργα εντός προθεσμίας , και τον διακρίνει πάντα σεβασμός προς τον πελάτη.
Γεραγάς Δημήτριος
ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ